0

Quant en Holochain: waarom zijn deze altcoins zo populair?

De wereld van blockchain en cryptocurrency's is in constante ontwikkeling en er verschijnen steeds nieuwe en opkomende spelers. Quant (QNT) en Holochain (HOLO) zijn daar twee voorbeelden van. Beide cryptocurrency's hebben de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt en zijn steeds meer in de belangstelling komen staan van beleggers en ontwikkelaars. Maar wat maakt deze twee cryptocurrency's nou eigenlijk zo bijzonder en waarom zijn ze interessant voor hen? In dit artikel zullen we dieper ingaan op deze vragen en de unieke mogelijkheden en voordelen van Quant en Holochain onder de loep nemen.

Wat zijn Quant en Holochain?

Quant is een blockchain platform dat is ontworpen om bedrijven en organisaties te helpen bij het verbeteren van hun digitale diensten en processen. Het platform biedt gebruikers toegang tot een schaalbare, beveiligde en efficiënte infrastructuur waarmee ze hun digitale activa en toepassingen kunnen beheren. Holochain is een open-source blockchain platform dat is ontworpen om decentrale projecten te bouwen en uit te voeren. Het platform is gebouwd op een uniek model dat bekend staat als Agentcentric. Dit betekent dat elke gebruiker zijn eigen dataopslag en berekeningen uitvoert, in plaats van alles centraal op een blockchain te bewaren.

Voordelen van Quant en Holochain

Quant en Holochain bieden beide unieke voordelen aan gebruikers en ontwikkelaars. Quant biedt bijvoorbeeld een schaalbare en beveiligde infrastructuur voor digitale activa en toepassingen, waardoor bedrijven en organisaties in staat zijn om hun digitale diensten en processen efficiënter te beheren. Holochain biedt daarentegen een decentraal platform voor dApp-ontwikkeling, waardoor ontwikkelaars de mogelijkheid krijgen om hun ideeën te realiseren zonder beperkt te worden door centrale autoriteiten of beperkte middelen. Dit platform spreekt een hoop investeerders aan, wat terug te zien is in de koers van Holochain. Deze steeg bijvoorbeeld in de 2021 met ruim 5000%.

Verwachtingen voor de toekomst

Er wordt veel verwacht van Quant en de koers van de coin Quant. Veel beleggers en ontwikkelaars zijn enthousiast over de potentie van het Quant-platform om bedrijven en organisaties te helpen bij het verbeteren van hun digitale processen en diensten. Daarnaast zijn er maar weinig Quant coins, waardoor het aanbod relatief beperkt is. Een laag aanbod kan gunstig zijn voor de koers van Quant. Ook van Holochain wordt er in de komende jaren veel verwacht. Holochain wordt verwacht een grotere rol te spelen in de ontwikkeling van decentrale toepassingen, aangezien steeds meer ontwikkelaars op zoek gaan naar een efficiënt en flexibel platform voor de ontwikkeling van decentrale applicaties (dApps).