0

Je nieuwe telefoon optimaal beschermen 

Wanneer je net een nieuwe telefoon hebt aangeschaft, is het erg belangrijk om je telefoon direct optimaal te beschermen tegen schade. Telefoons worden steeds duurder en de kans is erg groot dat je honderden tot duizenden euro’s voor je nieuwe telefoon hebt betaald. Het is erg zonde als jij je telefoon binnen enkele dagen laat vallen en dat de telefoon kapot is. Om dit te voorkomen kun jij je telefoon op verschillende manieren beschermen. Hier vind je meer informatie over hoe jij het beste je telefoon optimaal kunt beschermen tegen verschillende soorten schade. 

 

Telefoon verzekeren 

Wanneer je een nieuwe telefoon hebt aangeschaft en daar ook veel geld voor hebt betaald, dan is het verstandig om je telefoon te beschermen tegen schade en diefstal. Een telefoonverzekering is zeker niet duur en de goedkoopste oplossingen kosten vaak enkele euro’s per maand. Als je dus een dure telefoon hebt aangeschaft, dan is het zeker de moeite waard om je telefoon te verzekeren. Je telefoon verzekeren kan vaak bij de winkel waar je de telefoon hebt aangeschaft, maar ook kan je hiervoor steeds vaker terecht bij bekende verzekeringsmaatschappij. 

Telefoonhoesje 

Het is erg belangrijk om een telefoonhoesje te kopen op het moment dat je een nieuwe telefoon in ontvangst neemt. Een telefoonhoesje bedekt namelijk de zijkanten en de achterkant van de telefoon. Het is erg belangrijk dat het telefoonhoesje van de hoogst mogelijke kwaliteit is zodat je telefoon optimaal beschermd is. Het komt weleens voor dat goedkope hoesjes de telefoon namelijk niet optimaal beschermen en dat is erg zonde als je erg veel geld hebt betaald voor je nieuwe telefoon. Gelukkig is er een aanbod van tienduizenden verschillende telefoonhoesjes beschikbaar en kan je eventueel zelf telefoonhoesjes maken. Houd er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat jij je zelf ontworpen telefoonhoesje ontvangt. 

 

Een screenprotector is onmisbaar

Nu jij een telefoonhoesje hebt aangeschaft en wellicht ook je nieuwe telefoon hebt verzekerd, is het erg belangrijk om ook een screenprotector aan te schaffen. Een screenprotector beschermt zoals de naam al zegt het scherm van de telefoon. Dit is erg belangrijk omdat het scherm het gevoeligste onderdeel van de telefoon is. Schermen die tegenwoordig geproduceerd worden zijn erg breekbaar en zeer gevoelig voor krassen. Het is raadzaam om een screenprotector aan te schaffen via case24.com. Zij verkopen zeer goede screenprotectors voor weinig geld.